B BBQ

De barbecue is een plek van ontmoeting, onder het genot van heerlijk geroosterd vlees. Ik kan u een bbq-buffet aanbieden, met een rijke variatie aan vlees, ook biologisch of halal. Denk aan satés, hamburgers, worstjes van kip, rund of varken en diverse soorten vis zoals zalm, gamba’s. Ik marineer vlees en vis zelf, zodat het een heerlijke smaak krijgt, zonder smaakversterkers. Van eenvoudig tot luxe. Daarnaast kan ik veel verschillende heerlijke salades aanbieden, met rauwkost, aardappel- en rundvlees-salades, (stok)broden met kruidenboters.

V Verjaardag

Wat is een verjaardag zonder gebak, hapjes en drankjes? Wij kunnen dit voor u verzorgen, zoals u het wilt. Vooraf bespreken wij met u de wensen en verwachtingen. Daarna gaan wij aan de slag om uw verjaardag onvergetelijk te maken. In overleg is er veel mogelijk. Wij kunnen u echt ontzorgen en ook de versiering, bloemen en de eindschoonmaak voor onze rekening nemen, zodat u alle tijd hebt en geniet met uw gasten.

H High Tea
D Diner

Wat is er fijner dan een geheel verzorgd diner, bij u thuis, in een zaaltje of op een andere plaats? Het diner is de plek waar je tijd neemt voor elkaar en samen geniet. Ik bespreek vooraf uw wensen en verwachtingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Er is veel mogelijk: of het nu een klein gezelschap is of een grote groep gasten, 3, 4, 5 of 6 gangen, met of zonder drankenkaart, bij mij bent u aan het goede adres.

B Buffet

Bij iedere gelegenheid een passend buffet. Voor kleine en grote groepen. Wij bezorgen de gerechten, en als u dit wilt kunnen wij deze ook serveren. Wij kunnen ook mee denken bij het aankleden van de locatie en bijvoorbeeld de bloemen en de muziek verzorgen. Naast gerechten uit allerlei landen, kunnen wij daarbij ook de heerlijkste voor- en nagerechten aanbieden. U kunt denken aan diverse soepen, cocktails en salades, maar natuurlijk ook aan ijs, vruchtendesserts, overheerlijke tiramisu of een kaasplank na afloop van het buffet. Natuurlijk houd ik rekening met dieetwensen. Als u dit wilt kan ik ook de locatie voor u regelen.

We hebben een aantal heerlijke wijnen uitgezocht, dit bespreken we graag bij de aanvraag.

R Receptie

Hebt u iets te vieren? In overleg kan ik verschillende borrel-arrangementen aanbieden. Denk aan hapjes, nootjes, allerlei soorten warm en koud vlees, garnalen, vis, kaas en groente met dipsausjes. Ook kan ik de drankenkaart verzorgen. Ik werk graag met lokale producten van plaatselijke bakker, slager en een groenteman. Geheel biologisch is ook mogelijk. Ik houd rekening met dieetwensen.

L Lunch

Tijdens de lunch even op adem komen, onder het genot van verschillende zelfgemaakte soepen, hartige taarten, en goed gevulde broodjes met vlees, kaas of vis. U kunt kiezen uit verschillende soorten broodjes: licht of donker bruine, witte, harde of zachte bollen, onze heerlijke en zeer smaakvolle quiches passen hier óók goed bij! Koffie, thee, melk en andere dranken verzorgen wij ook.